Jídelníček

slunko-male

Od 21.5.2018 do 25.5.2018

 

Pondělí Pomazánka bulharská rybí, ciabatta, zelenina, chicory (1,3,4,7) Polévka hrstková, Kuřecí steak s přílohovou zeleninou na másle, šťouchané brambory, nápoj minerálka (1,7,9) Termix s kousky čokolády, ovoce, čaj (7)
PR: Voda, čaj multivitamín exklusiv
Úterý Pomazánka rajčatová, dalamánek, zelenina, mléko (1,3,7) Polévka dýňový krém s kukuřičnými lupínky, Pastýřská vepřová směs s játry, bulgur, nápoj 100% džus Tropico (1,7) Obložená kaiserka, čaj (1,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Středa Masová pěna, houska, ovoce, granko (1,6,7) Polévka frankfurtská s bramborem, Rýžový nákyp s meruňkami (máslo, cukr), nápoj čaj černý s citronem (1,3,7) Pomazánka čočková, cereální soft bagetka, čaj (1,6,7)
PR: Voda, čaj šípkový s medem
Čtvrtek Vaječné topinky, zelenina, čaj (1,3,7) Polévka zeleninová s fritátovými nudlemi, Barevné těstoviny s tuňákem a dressingem, nápoj ovocínek multi (1,3,4,7,9) Pomazánka chudý rytíř, slunečnicová houska, horká čokoláda (1,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Pátek Pomazánka rozhuda, švédský chléb, ovoce, kokosové mléko (1,6,7,11) Polévka drožďová, Krůtí kostky, dušená mrkev, brambor vařený, 100% džus Tropico (1,3,9) Máslový croissant, čaj (1,3,7)
PR: Voda, čaj gejšin sen

Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Bc. Podzemná Petra
Vedoucí kuchařka: Židlíková Jana

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici.

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.