Jídelní lístek od 27.3. – 31.3.
Pludrový meruňkový šáteček, ovoce, čaj/kakao
Pomat
Pondělí | Pomazánka celerová s mrkví a jablky, pletýnka, zelenina, chicorry | Polévka Bulharská, Plněná kuřecí roláda, šťouchané brambory s cibulkou, nápoj 100% džus Purena | Rozhuda, kornspitz, ovoce, čaj |
PR: Voda, čaj černý rybíz a brusinka | |||
Úterý | Sladký bílý jogurt, cereálie, ovoce, čaj | Polévka Francouzská cibulová, Pangas s čínskými nudlemi a zeleninou, nápoj Mrkvík | Pažitková pěna, houska, ochucené mléko/čaj |
PR: Voda, nápoj s příchutí big fruit | |||
Středa | Chléb s máslem a strouhaným sýrem, zelenina, mléko | Polévka Pinto, Vepřová pečeně s krémovým bulgurem a fazolkami, nápoj 100% džus Jablečný mošt | Meruňkový šáteček, ovoce, čaj/kakao |
PR: Voda, čaj mátový | |||
Čtvrtek | Pomazánka sardinková, rohlík, zelenina, bonissimo | Polévka jemná zeleninová, přírodní roštěná, dušená rýže, červená řepa, nápoj Zelený čaj s příchutí citronela | Ovocná přesnídávka, piškoty, čaj |
PR: Voda, nápoj s příchutí hrozno | |||
Pátek | Pomazánka žampionová, soft bagetka, zelenina, pistáciové mléko | Polévka gulášová s masem a bramborem, Pizza Margherita, nápoj 100% džus Purena | Pomazánkový krém, veka, ovoce, čaj |
PR: Voda, čaj švestkový |
Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich. Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici. Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.
Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Kovářová Iveta
Kuchařka: Žídlíková Jana, Skýpalová Markéta
Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.