Jídelníček

slunko-male

Od 16.7.2018 do 20.7.2018

 

Pondělí Jahodový pribináček, medínek, ovoce, čaj (7) Polévka španělská s fazolemi adzuki, Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše, rajčatový salát, nápoj minerálka (1,4,7) Pomazánka se sójovými boby, dalamánek, mléko lipánek (1,6,7)
PR: Voda, čaj lesní plody
Úterý Pomazánka rychlá, slunečnicová houska, zelenina, čokoláda (1,7) Polévka špenátová, Kuřecí závitek, dušená rýže, kompot, nápoj indiánské léto (1,7,10) Koláček mix, čaj (1,3,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Středa Pomazánka avokádová, cereální soft bagetka, ovoce, mléko (1,6,7) Polévka gulášová s bramborem, Kynuté knedlíky se švestkami, máslem, cukrem a perníkem, nápoj citronáda (1,3,7) Šlehaná lučina s jarní cibulkou, rohlík, čaj (1,7)
PR: Voda, čaj broskvové osvěžení
Čtvrtek Pomazánka tuňáková, houska, zelenina, chicory (1,4,7) Polévka celerová, Vepřový steak, brambor vařený, kukuřice na másle, nápoj ovocínek kanadská brusinka (1,7,9) Čokoládové řezy, čaj (1,3,7
PR: Voda, nápoj s příchutí
Pátek Pomazánka vaječná s pažitkou a sýrem, veka, zelenina, kakao (1,3,7) Polévka z pečených paprik s bulgurem, Domácí hamburger s masem a zeleninou, nápoj s příchutí coly Müsli tyčinka, ovoce, fruko (1,6,12)
PR: Voda, čaj multivitamin exklusiv

Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Bc. Podzemná Petra
Vedoucí kuchařka: Židlíková Jana

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici.

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.