Jídelníček

slunko-male

Od 16.3.2020 do 20.3.2020

 

Pondělí Toustový chléb s ricottou a okurkou, zelenina, ochucené mléko (1,7) Polévka zeleninová s vaječnou sedlinou, Těstoviny po korejsku s kuřecím masem, přízdoba, nápoj s příchutí ananasu (1,3,7,9) Pomazánka ďábelská, pohanková bagetka, ovoce, čaj (1,6,7)
PR: Voda, čaj divoká louka
Úterý Pomazánka z cottage sýru, slunečnicová houska, zelenina, kakao (1,7) Polévka letní s pepitkami, Pečený losos na másle, bramborová kaše, kompot, nápoj 100% džus Tropico (4,7,9) Rohlík s nutellou, ovoce, čaj (1,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Středa Chléb s pomazánkovým krémem, zelenina, latté (1,6,7) Polévka rajská s kapáním, Žemlovka s jablky a tvarohem, nápoj čaj černý s citronem (1,3,7) Játrová paštika, sezamová pletýnka, ovoce, čaj (1,7)
PR: Voda, čaj horský bylinný
Čtvrtek Matylda, piškoty, ovoce, čaj (1,3,7) Polévka kroupová, Vepřové ragú se zeleninou, brambor vařený, Nápoj: 100% džus Tropico (1,7,9) Pomazánka ředkvičková s vajíčkem, dalamánek, mléko (1,3,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Pátek Pomazánka tuňáková, houska, zelenina, caro (1,4,7) Polévka luštěninová, Španělský ptáček, dušená rýže, zeleninová salát, nápoj minerálka (1,3,10) Makovec, ovoce, čaj (1,3,7)
PR: Voda, čaj jezinka


Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Bc. Podzemná Petra
Vedoucí kuchařka: Vrečková Kateřina

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici.

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařk.