Jídelníček

slunko-maleJídelní lístek od  27.3. – 31.3. 

 

 

 

Pludrový meruňkový šáteček, ovoce, čaj/kakao

Pomat

Pondělí Pomazánka celerová s mrkví a jablky, pletýnka, zelenina, chicorry Polévka Bulharská, Plněná kuřecí roláda, šťouchané brambory s cibulkou, nápoj 100% džus Purena Rozhuda, kornspitz, ovoce, čaj
 PR: Voda, čaj černý rybíz a brusinka
Úterý Sladký bílý jogurt, cereálie, ovoce, čaj Polévka Francouzská cibulová, Pangas s čínskými nudlemi a zeleninou, nápoj Mrkvík Pažitková pěna, houska, ochucené mléko/čaj
 PR: Voda, nápoj s příchutí big fruit
Středa Chléb s máslem a strouhaným sýrem, zelenina, mléko Polévka Pinto, Vepřová pečeně s krémovým bulgurem a fazolkami, nápoj 100% džus Jablečný mošt Meruňkový šáteček, ovoce, čaj/kakao
 PR: Voda, čaj mátový
Čtvrtek Pomazánka sardinková, rohlík, zelenina, bonissimo Polévka jemná zeleninová, přírodní roštěná, dušená rýže, červená řepa, nápoj Zelený čaj s příchutí citronela Ovocná přesnídávka, piškoty, čaj
 PR: Voda, nápoj s příchutí hrozno
 Pátek Pomazánka žampionová, soft bagetka, zelenina, pistáciové mléko Polévka gulášová s masem a bramborem, Pizza Margherita, nápoj 100% džus Purena Pomazánkový krém, veka, ovoce, čaj
PR: Voda, čaj švestkový

 

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici. Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Kovářová Iveta
Kuchařka: Žídlíková Jana, Skýpalová Markéta

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.