Jídelníček

slunko-male

Od 25.3.2019 do 29.3.2019

 

Pondělí Bílý jogurt, jahodové müsli, ovoce, čaj (1,7) Polévka z červené řepy s krutony, Pečený králík s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory, ledový salát, nápoj horká hruška s rebarborou (1,7,9) Pomazánka balkánská, pohanková bagetka, mléko (1,6,7)
PR: Voda, čaj broskvový
Úterý Bazalková pěna, chléb prokorn, zelenina, ochucené mléko (1,6,7,12) Polévka jarní zeleninová s knedlíčky, Kořeněné těstoviny s krůtím masem, přízdoba, nápoj s příchutí vinie (1,3,7,9) Pomazánka čočková, houska, ovoce, čaj (1,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Středa Pomazánka vitamínová, grahamový rohlík, zelenina, latté (1,7) Polévka vločková, Vepřové kostky, dušená kapusta, brambor vařený, nápoj rakýtek (1,9) Nebeské řezy, ovoce, čaj (1,3,7)
PR: Voda, čaj devatero bylin
Čtvrtek Vaječné topinky, zelenina, čaj (1,3,7) Polévka bramboračka, Kuřecí nudličky kung-pao, dušená rýže, nápoj s příchutí coly (1,5,9) Pomazánka s pečeným česnekem a lučinou, sezámek, mléko (1,6,7,1)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Pátek Meruňkový baby koblížek, ovoce, kakao (1,3,7) Polévka kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi, Cizrna se zeleninou a tofu, chléb, nápoj ovocínek brusinka (1,3,6,9) Rohlík s pomazánkovým krémem, čaj (1,7)
PR: Voda, čaj zelený s pomerančem

Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Bc. Podzemná Petra
Vedoucí kuchařka: Židlíková Jana

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici.

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.