Jídelníček

slunko-maleJídelní lístek od  8.8.- 12.8. 2022 

 

 

 

Pondělí Pomazánka bulharská rybí, rohlík, zelenina, vitakáva Polévka zeleninová s rýžovými vločkami, Segedínský guláš, houskový knedlík,  nápoj 100% džus Tropico Brynzová pěna, žitný chléb se slunečnicí, ovoce, čaj
 PR: Voda, čaj malina
Úterý Pomazánka luštěninová, veka, zelenina, mléko Polévka rybí, Kuřecí plátek na bylinkách, vařený brambor, tzaziky, nápoj Rebarbořík Cereální kostka s dýní, tavený sýr, ovoce, čaj
 PR: Voda, nápoj s příchutí višeň
Středa Vanilkový puding, piškoty, ovoce, čaj Polévka písmenková, Čočka na kyselo, vařené vejce, kvasový chléb, st. okurek, nápoj Agiberia Pomazánka tvarohová dietní, alpen spitz, zelenina, čaj
 PR: Voda, čaj meduňkový
Čtvrtek Pomazánka avokádová, pohanková bagetka, zelenina, banánové mléko Polévka mrkvová, Krůtí nudličky po asijsku, těstoviny vařené, nápoj S příchutí mandarinky Meruňkový baby koblížek, ovoce, čaj
 PR: Voda, nápoj s příchutí černý rybíz
Pátek Chléb s máslem a strouhaným sýrem, zelenina, horká čokoláda Polévka žampionový krém, Hovězí karbanátky s červenou řepou, šťouchané brambory, nápoj 100% džus Tropico Knuspi plátek, jablko, cappuccino
 PR: Voda, čaj borůvka/chrpa

 

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici. Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Kovářová Iveta
Kuchařka: Vrečková Kateřina, Skýpalová Markéta

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.