Jídelníček

slunko-male

Od 19.11.2018 do 23.11.2018

 

Pondělí Cottage pomazánka s bylinkami, pohanková bagetka, zelenina, mléko (1,6,7) Polévka jáhlová, Pečené rybí filé na gombáši, bramborová kaše, kompot, nápoj zimní pohoda (1,4,7,9) Jogurtový bisquit, ovoce, čaj (1,6,7)
PR: Voda, čaj zázvor/mango
Úterý Vepřová pěna, bulka, ovoce, latté (1,7,10) Polévka brokolicová, Kynuté knedlíky s borůvkami a smetanovým přelivem, nápoj čaj černý s citronem (1,3,7) Pomazánka balkánská, chléb prokorn, čaj (1,6,7,12)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Středa Mangový jogurt, rohlík, ovoce, čaj (1,7) Polévka česneková s vejci, Pleněné kuřecí stehno, brambor vařený, zeleninový salát, nápoj s příchutí lesní jahody (1,3,7,9) Pomazánka celerová, sezámek, granko (1,6,7,9,11)
PR: Voda, čaj horský bylinkový
Čtvrtek Pomazánka z ryb v tomatě, celozrnná houska, zelenina, chicory (1,3,4,7,11) Polévka zeleninová, Krůtí kostky se sýrovou omáčkou, těstoviny vařené, nápoj minerálka (1,7,9) Sladká veka, ovoce, čaj (1,3,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Pátek Pomazánka falešný humr, pletýnka, zelenina, ostružinové mléko (1,7) Polévka dýňová s lupínky, Domácí hamburger se zeleninou a hovězím masem, nápoj rebarbořík citron (1,3,7) Chléb s máslem, ovoce, čaj (1,6,7)
PR: Voda, čaj ovocná směs

Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Bc. Podzemná Petra
Vedoucí kuchařka: Židlíková Jana

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici.

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.