Jídelníček

slunko-male

Od 25.6.2018 do 29.6.2018

 

Pondělí Pomazánka z makrely, houska, ovoce, vitakáva (1,4,7) Polévka hovězí vývar s masem, Barevné těstoviny s drcenými rajčaty a bazalkou, nápoj minerálka (1,3,7,9) Kuřecí pěna, chléb, čaj
PR: Voda, čaj indiánek
Úterý Rýžová kaše s perníkovým posypem, ovoce, čaj (1,7) Polévka česneková s krutony, Pečené kuře na bylinkách, dušená rýže, kompot, nápoj s příchutí coly (1,9) Pomazánka čočková, veka, mléko (1,3,7,10)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Středa Bartoňův loupáček, ovoce, granko (1,6,7) Polévka letní zeleninová s bulgurem, Fazolový guláš, domácí kvasový chléb, nápoj citronáda (1) Pomazánka hermelínová, slunečnicová houska, čaj (1,7)
PR: Voda, čaj tropický vánek
Čtvrtek Džemové máslo, rohlík, ovoce, ochucené mléko (1,7) Polévka kmínová s vejci, Krůtí směs se zeleninou, kuskus, nápoj tykvík (1,3) Pomazánka tvarohová s kečupem, dalamánek, čaj (1,7)
PR: Voda, nápoj s příchutí
Pátek Pomazánka se šmakounem, cereální soft bagetka, zelenina, čokoláda (1,6,7) Polévka hrášková, Čevabčiči, brambor vařený, smetanová tatarská omáčka, nápoj s příchutí maliny (1,3,7,10) Povidlový koblížek, čaj (1,3,7)
PR: Voda, čaj bezinkové kouzlo

Změna jídelního lístku dle dodávek potravin vyhrazena.

Pokrm je určen k přímé spotřebě bez skladování.

Ředitelka MŠ: Ing. Tlapáková Ivana
Vedoucí ŠJ: Bc. Podzemná Petra
Vedoucí kuchařka: Židlíková Jana

Seznam alergenů: 1 – Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, 2 – Korýši a výrobky z nich, 3 – Vejce a výrobky z nich, 4 – Ryby a výrobky z nich, 5 – Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich, 6 – Sójové boby a výrobky z nich, 7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy, 8 – Skořápkové plody (ořechy), 9 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob a výrobky z něj, 14 – Měkkýši a výrobky z nich.  Výrobky jsou vyrobeny v provoze, který zpracovává lepek, vejce, ryby, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, celer a hořčici.

Rozklíčení druhu lepku a skořápkových plodů na vyžádání u vedoucí ŠJ, popřípadě u hlavní kuchařky.